Random Runner

De Random Runner gokkast is uniek in z’n soort. Zodra je het spel start dan begin je met het onder-spel. De punten die je wint kun je toevoegen aan je Credit-meter of aan je Win-bank. 200 punten in het Basisspel (dat zijn 3 sterren) gaan direct naar de Credit-meter. Een Besje op rol 1 geeft 2 punten, deze punten worden automatisch gegokt, dat wil zeggen verdubbeld of verloren.

In het onder spel speel je op 1 lijn, met uitzondering van het ster symbool, dat kris/kras telt. Een “Auto Hold” functie is ingebouwd om bepaalde combinaties vast te zetten, met de ‘Reset’ knop kun je vastgezette rollen weer vrij schakelen.
Als je vier of meer punten de Win bank hebt, dan speel je automatisch het Bovenspel. Hiervoor wordt ook 1 credit van je Creditmeter gehaald.

Voor het Bovenspel worden dus in totaal altijd 5 punten van de beide meters gehaald. Zowel de Creditmeter als de Win bank van Random Runner kennen beide geen limiet. Zijn je punten op de Creditmeter op maar heb je nog wel punten op de Win bank, dan kun je in porties van 4 de punten verplaatsen naar de Creditmeter om op deze manier het Bovenspel te kunnen vervolgen. Verplaats je al je punten van de Win bank naar de Creditmeter, dan speel je verder in het onder spel.

Klik op de paarse balk onder het spel om met echt geld te gokken
!

Klik op de onderstaande Banner om met echt geld te spelen. Wij accepteren Ideal en Credit Cardsspeel voor echt geld en betaal met ideal