The Amsterdam Masterplan

Kraak de code en win miljoenen euro’s!

amsterdam master plan gokspelNadat het spel geladen is zie je 5 rollen met per rol 3 symbolen dus heb je 15 symbolen in totaal. Om een winst te pakken gebruik je de 20 vaste win lijnen, deze kun je vullen van links naar rechts, waarbij je de combinatie moet draaien op aaneengesloten rollen. Een combinatie moet gevormd worden door gelijke symbolen en mogen niet onderbroken worden door andere symbolen. De uitbetaling is per symbool anders en ook het aantal is verschillend. Je vindt deze informatie in de prijzentabel.

Rad van Fortuin

Als het je lukt om het “Wheel of Fortune” symbool op de middelste positie van rol 5 te draaien dan zal wordt er een bonus rad geladen en mag je aan het rad draaien voor een vermenigvuldiging van je prijs. De minimale vermenigvuldiging is X5 en de maximale prijs is X250!

Scatter symbolen

Wanneer je 3 kluis symbolen krijgt ontvang je 5 gratis spins, Scatters geven 10 gratis spins. 5 willekeurige Scatter sybolen leveren 15 gratis spins op.

Wild symbolen

Er zijn in dit spel 3 Expanding Wild symbolen aanwezig. De Wilds vervangen andere symbolen, met uitzondering van de Scatters en Bonus symbolen. Een leuke van deze symbolen is dat ze “Expanding” zijn. Wilds kunnen zich uitspreiden over een hele rol. De Wilds kunnen ook individueel winst genereren, waarvoor je een totaal van minimaal 3 gelijke symbolen in een combinatie moet draaien.

Als je The Amsterdam Masterplan gratis speelt ontvang je een virtueel tegoed van € 1000 euro. Klik op de paarse balk onder het spel om voor echt geld te spelen.

 

Klik op de onderstaande Banner om met echt geld te spelen. Wij accepteren Ideal en Credit Cardsspeel voor echt geld en betaal met ideal